top of page

Redaktørens innspill: En fredags-refleksjon over logistikknyhetenes betydning

Jeg håper, og tror, at Logistikknyhetene.no oppleves som en viktig kanal for å holde seg oppdatert om det som rører seg i logistikk-Norge og den øvrige verden.

Det være seg blant speditører, transportører, vareeiere, netthandels-aktører, eller “You name it”, hva som helst innen logistikkens verden.

Selvsagt vil jeg levere bransjenyheter i form av både gladsaker og solskinns-historier. Men samtidig er Logistikknyhetene.no opptatt av å presentere bransjens harde fakta med både opp- og nedturer.

I over 20 år har jeg tatt pulsen på Logistikk-Norge med bransje-nyheter, og med transport- og logistikknæringen som målgruppe. Dette fortsetter Logistikknyhetene.no med, og serverer nyhetsoppdateringer hele døgnet, 24/7.

Da snakker vi om virksomhetskritiske nyheter, men også artikler for dypere innsikt, som innspill og kronikker fra sentrale bransjeaktører.

Den digitale publikasjonen, Logistikknyhetene.no, holder deg rett og slett oppdatert på det som rører seg i bransjen til enhver tid, og er tilgjengelig uansett hvor du er i geografien.

I tillegg spres saker og innhold gjennom sosiale medier.

Ved å holde deg oppdatert gjennom Logistikknyhetene.no vil du fange opp nye trender og få innsikt i hvordan ulike bedrifter løser sine utfordringer. Den digitale publikasjonen sørger for at bransjen blir hørt og lyttet til i ulike fora.

Jeg har selvsagt som et hovedmål å presentere et redaksjonelt innhold som er til å stole på. Men samtidig har jeg også som mål å tilfredsstille deg som leser med løpende, ferske og lettleste nyheter om bransjen.

Det er viktig å ha et medium som daglig tar pulsen på bransjen. Det være seg innen flyfrakt-segmentet, eller godstransport på vei-, sjø- og bane.

Gå inn på Logistikknyhetenes link: Logistikk. Ja, da kan du få litt mer inngående kjennskap til hva logistikk egentlig omfatter.

God helg!

Comments


Les flere artikler

Reklame

image.png
image.png
image.png
image_edited.jpg

Logistikknyhetene

Les alle artikler på Logistikknyhetene

Gå aldri glipp av en artikkel!

Ingen tidsbegrensning. Abonnementet løper til det sies opp.
Tilbudet gjelder nye abonnenter.

bottom of page