top of page

Nyt sommeren med Logistikknyhetene.no

Håper du har en fin sommer du som leser av Logistikknyhetene.no, og som ønsker å holde deg oppdatert på transport- og logistikknyheter 24/7, 365.

Jeg ønsker selvsagt å samhandle med deg som leser. Du er veldig viktig for Logistikknyhetene.no. Alle dine tips og råd mottas derfor med åpne armer.

I februar 2023 takket jeg av som redaktør i Logistikk Inside, og en over 40 år lang journalistkarriere innen nyhetsmedier og dagspresse.

Jeg har nevnt det før, men gjentar gjerne at jeg fortsetter min yrkesaktive karriere, men nå med frie tøyler til å skrive om det jeg vil. Det er også bakgrunnen for etableringen av egen nettside og publikasjon: https://logistikknyhetene.no/.

Å få lov til å holde fokus på et svært spennende fagfelt føler jeg som et privilegium, et privilegium jeg vil fortsette med i tiden som kommer.

Og så vil jeg oppfordre til følgende: Selv om det nå er sommer og ferietid, hold deg oppdatert om det som skjer i bransjen.

Det gjør du med få tastetrykk, og Logistikknyhetene.no er der om du er til fjells, til vanns, på stranden, eller hvor som helst i Guds frie natur.

Men nå er sommeren her: Lad opp batteriene, senk skuldrene og ta deg en velfortjent hvil og sommeradspredelse.

Annonsering

Ved å annonsere i Logistikknyhetene.no får du god markedsføring på profilert plass, 24/7. Websiten har mellom 500 og 1000 klikk daglig. Logistikknyhetene.no formidler bransjenyheter til flere tusen lesere innen transport, logistikk, spedisjon og vareeier-kategorien, og hvor netthandel og digitalisering har fått en stadig større plass i nyhetsbildet. Transportkjøperne/vareeierne har også blitt en svært sentral målgruppe, og som har fått en sentral plass. 24/7 er Logistikknyhetene på innsiden av logistikken og transporten.
Fortsatt god sommer!

Comments


Les flere artikler

Reklame

image.png
image.png
image.png
image_edited.jpg

Logistikknyhetene

Les alle artikler på Logistikknyhetene

Gå aldri glipp av en artikkel!

Ingen tidsbegrensning. Abonnementet løper til det sies opp.
Tilbudet gjelder nye abonnenter.

bottom of page