top of page

Logistikk-broen mellom student og arbeidsliv

Nylig ble 90-meterskogen på Høgskolen i Molde (HiM) omgjort til et pulserende møtepunkt for fremtidige karrieremuligheter. Engasjerte studenter og representanter fra 36 bedrifter delte kunnskap, råd og kontaktinfo.Leder for Karrieredagen 2024, Marte Marie Aasen, hadde med seg et sterkt team i medstudentene i Karriereforum. Bak f.v.: Karsten Ytterdahl, Celina Desire Stokke, Torstein Sommernes, Torstein Eggen, Baheer og Andrea Strand Barkve. Foran f.v.: Serma Foad Saidok, Andrea Klatran, Marte Marie Aasen, Guri Søvre og Edward Zoltan Bokor. Ingvild Jørgensen og Elisabeth Farstad var ikke til stede da bildet ble tatt. (Foto: Arild Waagbø)


Årets Karrieredag, 7. februar, ble større og mer omfattende enn på flere år.


Marte Marie Aasen, leder av Karriereforum og tredjeårsstudent i Logistikk og Supply Chain Management, hadde store forventninger til denne dagen.


- Vårt mål var å gjøre Karrieredagen relevant for alle studenter, ikke bare de som er i sitt siste studieår, men også inkludert i arrangementer som treffer et bredt spekter av interesser og behov, sier Aasen.


Overgang fra student til ansattMarte Marie Aasen, leder av Karriereforum og tredjeårsstudent i Logistikk og Supply Chain Management.


Karrieredagen, som er en viktig tradisjon ved høgskolen, er også en inntektskilde for studentersamfunnet iStudent og studentforeningene. I år er inntektene på 302.000 kroner, et resultat av mange måneders innsats av medlemmene i Karriereforum.


Blant årets høydepunkter var lunsj-seminaret med blant annet overgangen fra student til ansatt, karriere-veiledning og speed-intervjuer med bedrifter.


- Vi hadde også et spennende kvelds-arrangement på hotellet Scandic Seilet, samt et foredrag fra Forsvaret, sier Marte Marie Aasen.


For 29-åringen fra Tønsberg, som har vært aktiv i Karriereforum i to år, var dette en ny milepæl.

Bygger på tidligere suksesser


- Å lede et nesten helt nytt styre har vært en spennende og lærerik erfaring. Vi har bygget på tidligere års suksesser og tilpasset planene etter disse erfaringene, sier hun.


Aasen, som også jobber som intern Sales Analyst ved siden av studiene, høstet fruktene etter mange måneders planlegging og arbeid med Karrieredagen.


- Selv om vi har møtt noen utfordringer underveis, har vi vært gode på å være i god tid. Det har hjulpet oss til å håndtere uforutsette hendelser, sier Marte Marie Aasen.Comments


Les flere artikler

Reklame

image.png
image.png
image.png
image_edited.jpg

Logistikknyhetene

Les alle artikler på Logistikknyhetene

Gå aldri glipp av en artikkel!

Ingen tidsbegrensning. Abonnementet løper til det sies opp.
Tilbudet gjelder nye abonnenter.

bottom of page