top of page

Klart for godstransportens unge talent

Hver høst tildeler NHO Logistikk og Transport utmerkelsen årets Unge talent. Dette er et grep for å styrke rekrutteringen i bransjen.I fjor ble Hedda Malmstrøm fra Bring Cargo årets vinner av NHO LTs Unge talenter. Og som vanlig ble prisen utdelt under Transport & Logistikk av samferdselsministeren og adm. direktør i NHO Logistikk og Transport. Her med Jon-Ivar Nygård og Are Kjensli. Foto: Per Dagfinn Wolden


Unge talenter & Miljøprisen


Hver høst tildeler NHO Logistikk og Transport utmerkelsen årets Unge talent og årets Miljøpris. Frist for innsending av forslag er 1. august.


NHO LT vet med sikkerhet at det er mange kloke unge hoder i sine medlemsbedrifter, og de vet også at bransjen gjør mange innovative og bærekraftige grep sett i et miljøperspektiv.


Nå ser de frem til å motta ditt tips.Dermed er det igjen klart for bransjen til å komme med tips om kloke unge hoder i sin virksomhet.


Formålet er å synliggjøre bransjen gjennom økt rekruttering, samt å fremme og berømme unge talentfulle medarbeidere.


Prisen, som første gang ble utdelt i 2015, tildeles en ansatt i en av medlemsbedriftene.

Kandidaten, som må være yngre enn 32 år (fylle 32 år i tildelingsåret), skal ha utmerket seg ved ekstra bidrag i bedriften innen f.eks ulike prosjekt, arbeidsmiljø, innovasjon, kompetanseløft e.l.


Det er ingen kriterier knyttet til stilling, utdannelse e.l. Her vurderes alle kandidater, og det er NHO LTs hovedstyre som til slutt kårer en vinner.


Prisen tildeles under Transport & Logistikk av Samferdselsministeren og adm. direktør i NHO Logistikk og Transport.


Vinneren får en sjekk på kr. 12.000,-, kostnadsfri deltakelse på Transport & Logistikk inneværende år samt det kommende året.


Vinneren får også anledning til å være Norges representant til FIATAs "The Young International Freight Forwarder of the Year Award". Dette avklares med bedrift og kandidat i forkant.


Prisen, også kalt godstransportens miljøstimulans, har som formål å stimulere til utvikling og spredning av kunnskap om bærekraftige, nyskapende logistikk- og transportløsninger.


Den kan tildeles en virksomhet, en organisasjon eller en person som på forbilledlig vis har arbeidet med miljøspørsmål eller oppnådd vesentlige resultater innenfor miljø, som har relevans for transport- og logistikkbransjen.


Frist for innsending av forslag er 1. august.


Fjorårsvinneren


Hedda Malmstrøm fra Bring Cargo ble fjorårets vinner av NHO LTs Unge talenter.

Hun har utmerket seg som ansatt i bedriften, hun brenner for bransjen, utviser engasjement og nytenkning. I tillegg er hun kollegial og positiv?


Derfor fant styret i NHO LT Malmstrøm verdig til årets Unge talens-pris, og som en gylden anledning til å gi henne en belønning.


Tidligere vinnere:


2023: Hedda Malmstrøm, Bring Cargo

2022: Aina Cecilia Dyrøy, Norlines

2021: Michael Granquist fra CargoNet

2020: Margrethe Bårdsen fra DHL Express

2019: Silje Martinsen Yttervik fra Schenker

2018: Mats Hanssen Yttervik fra Rana Industriterminal

2017: Henriette Linna fra PostNord

2016: Stian Skålevik fra Kuehne + Nagel

2015: Irfan Afram, DHL Express (avd. Trondheim)


MiljøprisenPosten Bring var fjorårets vinner av Miljøprisen. (Foto: NHO LT)


Bakgrunn:


Ble første gang delt ut i 2009.Også kalt godstransportens miljøstimulans.


Har som formål å stimulere til utvikling og spredning av kunnskap om bærekraftige, nyskapende logistikk- og transportløsninger.


Kan tildeles en virksomhet, en organisasjon eller en person som på forbilledlig vis har arbeidet med miljøspørsmål eller oppnådd vesentlige resultater innenfor miljø, som har relevans for transport- og logistikkbransjen.


Det er anledning til å foreslå egen bedrift.


Det er en egen jury som stemmer frem en vinner.


Tildelingen foregår på Transport & Logistikk.Vinneren mottar et kunstverk, samt mulighet for god presseomtale i bransjemedia.


Send inn søknad til firmapost@nholt.no - senest 1. august.


Merk med miljøprisen i emnefeltet.
Коментари


Les flere artikler

Reklame

image.png
image.png
image.png
image_edited.jpg

Logistikknyhetene

Les alle artikler på Logistikknyhetene

Gå aldri glipp av en artikkel!

Ingen tidsbegrensning. Abonnementet løper til det sies opp.
Tilbudet gjelder nye abonnenter.

bottom of page