top of page

Hold deg oppdatert på logistikken

Nettavisen, Logistikknyhetene.no, er kanskje den fremste formidleren av menneskene bak logistikken. 
- Disse menneskene, i et svært spennende fagfelt, har jeg lært å kjenne gjennom to ti-år som logistikk-journalist og redaktør, forteller redaktør og eier av Logistikknyhetene.no, Per Dagfinn Wolden (bildet) i denne artikkelen.


For logistikk-næringens viktigste nyhetsformidler er levering av rykende ferske logistikk-nyheter en selvsagt primæroppgave 24/7, derav også navnet på nettavisen.


Her får du lese om ledere, studenter og de fremste i norsk logistikk.


Kort fortalt er Logistikknyhetene.no formidleren av bransjenyheter til flere tusen lesere innen transport, logistikk, spedisjon og vareeier-kategorien, hvor netthandel og digitalisering også har en sentral plass i nyhetsbildet.


Logistikknyhetenes betydningJeg har lyst til å trekke denne artikkelen litt lenger, og når det gjelder Logistikknyhetene.no som en viktig kanal for å holde seg oppdatert på det som rører seg i logistikk-Norge og den øvrige verden.


Det være seg blant speditører, transportører, vareeiere, netthandels-aktører, ja, hva som helst innen logistikkens verden.


Selvsagt leveres bransjenyheter i form av både gladsaker og solskinns-historier. Men samtidig er Logistikknyhetene.no opptatt av å presentere bransjens harde fakta med både opp- og nedturer.


I over 20 år har jeg tatt pulsen på Logistikk-Norge med bransje-nyheter, og med transport- og logistikknæringen som målgruppe.


Det dreier seg om virksomhets-kritiske nyheter, men også artikler for dypere innsikt, som innspill og kronikker fra sentrale bransjeaktører.


Nettavisen, Logistikknyhetene.no, holder deg rett og slett oppdatert på det som rører seg i bransjen til enhver tid, og er tilgjengelig uansett hvor du er i geografien.


Her vil du fange opp nye trender og få innsikt i hvordan ulike bedrifter løser sine utfordringer.


Jeg har selvsagt som et hovedmål å presentere et redaksjonelt innhold som er til å stole på. Men samtidig har jeg også som mål å tilfredsstille deg som leser med løpende, ferske og lettleste nyheter om bransjen.


Det er viktig å ha et medium som daglig tar pulsen på bransjen. Det være seg innen flyfrakt-segmentet, eller godstransport på vei-, sjø- og bane.Velkommen inn og God lesing!


Med vennlig hilsen, redaktøren

Comments


Les flere artikler

Reklame

image.png
image.png
image.png
image_edited.jpg

Logistikknyhetene

Les alle artikler på Logistikknyhetene

Gå aldri glipp av en artikkel!

Ingen tidsbegrensning. Abonnementet løper til det sies opp.
Tilbudet gjelder nye abonnenter.

bottom of page