top of page

Girteka-sjefen nærmer seg levering

Mindaugas Paulauskas innsikt over sjåførmangelen er snart komplett.Girtekas adm. direktør er snart i mål på sin reise inn i lastebilsjåførens verden.


Paulauskas vil dokumentere gjennom seg selv ved rattet selskapets dedikerte sjåførers hverdag.


Girteka-sjefen har underveis dokumentert en utfordrende hverdag gjennom en serie videoblogger.


Her avslører han daglige utfordringer sjåføren bak lastebilrattet møter i en svært krevende bransje.


Samtidig har Paulauskas fått stor innsikt i realitetene bransjen har for å opprettholde forsyningskjedene våre.


Dette, ifølge Girteka-sjefen, har gitt sterk gjenklang og skapt betydelig seerengasjement og interaktiv dialog.


Lastebilsjåførens hovedrolle


Han hadde som mål å få en dypere forståelse av lastebil-industrien og den viktige rollen den spiller.


Ved å adressere den kritiske sjåførmangelen gjennom innsiktsfullt engasjement tar Girteka Group betydelige skritt for å løse dette problemet direkte.


Mindaugas Paulauskas har med sitt prosjekt om lastebilsjåførenes verden kastet lys over de presserende utfordringene, men også mulighetene for bedring innen lastebilsjåfør-faget.

Ifølge Girteka-sjefen er dette mer en refleksjons-reise enn en utforskning.


– Den er et dypdykk i virkeligheten sjåførene våre lever hver dag. Jeg har sett utfordringene deres, omfavnet livsstilen deres og forstår nå den kritiske balansen de opprettholder mellom å levere pålitelighet og møte industriens beinharde fakta, sier han.


Dette prosjektet viser ikke bare den uunnværlige rollen Girteka Transports over 12.500 sjåfører har. Det bidrar også til å sette i gang en samtale om sjåførmangelkrisen.


International Road Transport Union (IRU) rapporterer en svimlende mangel, med over 3 millioner lastebilsjåførstillinger ubesatt globalt, noe som understreker at det haster med handlingsdyktige løsninger.


- Dette prosjektet lot meg personlig være vitne til virkningen av lovendringer, potensialet til digitalisering og de daglige forviklingene sjåførene våre navigerer etter. Det er viktig at vi bygger bro mellom politikk og praksis for å skape et miljø der profesjonen kan trives, understreker Mindaugas Paulauskas.


"Mindaugas on the Road"


"Mindaugas on the Road," er en unik mulighet for alle til å forstå lastebilsjåførenes avgjørende rolle i å opprettholde pålitelige forsyningskjeder over hele Europa. Dette prosjektet presenterer dagliglivet til sjåfører, hvis engasjement og hardt arbeid er bærebjelkene i vårt logistikknettverk.


Med over 3 millioner lastebilsjåførstillinger ubesatt over hele verden, har viktigheten av å forstå og verdsette dette yrket aldri vært mer kritisk. Videobloggen vår tilbyr en førstehånds titt på utfordringene og triumfene som disse essensielle arbeiderne står overfor, og gir en plattform for å sette pris på deres bidrag til hverdagen vår og økonomien.


Prosjektet har allerede tiltrukket seg enorm interesse, og flyttet sjåførmiljøet til å fengsle et bredere publikum.


Takket være det engasjerende videoformatet, regelmessige oppdateringer og tilgjengeligheten til over dusinvis av videoer og hverdagshistorier, har sosiale mediekanaler blitt knutepunkter for aktivitet.


Publikum er svært lydhøre, kommenterer, deler ofte og fordyper seg i reisen. Dette entusiastiske engasjementet er bevist av tusenvis av mennesker som nå følger de forskjellige kanalene, kobler til hver historie og støtter Mindaugas på hans opplysende reise. Denne overveldende responsen understreker fellesskapets egeninteresse i lastebilkjøringens verden og deres takknemlighet for det innsiktsfulle vinduet til yrket som tilbys av denne videobloggen.


Den forståelsen får du nå via videobloggene ved å besøke: www.girtekadrives.com/motr.

Comments


Les flere artikler

Reklame

image.png
image.png
image.png
image_edited.jpg

Logistikknyhetene

Les alle artikler på Logistikknyhetene

Gå aldri glipp av en artikkel!

Ingen tidsbegrensning. Abonnementet løper til det sies opp.
Tilbudet gjelder nye abonnenter.

bottom of page